Silicone slange er smart og effekt

Ofte lægger vi ikke mærke til de nye opdagelser, der langsomt trænger ind i vores hverdag. Materialet silicone er et godt eksempel på, at plastik og gummi mange steder er fortrængt af det mere fleksible materiale silicone. Silicone er en mellemting af disse, idet silicone er mere smidigt, fleksibelt og temperaturstabilt. Dermed kan det anvendes på masser af steder med unikke egenskaber. I køkkenet anvender vi ofte silicone måtter, bageark og bageforme, så dejen ikke klistrer til den glatte overflade. Faktisk kan man endda lave en bolsjedej selv på en nem måde med silicone produkter. I det følgende beskrives især de fordele, som du kan have af en silicone slange.

Fordele med silicone slange

Du kan anvende silikoneslanger i masser af sammenhænge, da de jo er fremstillet i et stærkt og sterilt materiale, der gør sig perfekt til såvel isolering, til medicinale formål (implantater) samt i forbindende med transport og håndtering af fødevarer. Dette gælder både i private husstande samt i erhvervslivet, hvor silicone produkter anvendes i stadigt stigende omfang på grund af de smarte egenskaber.

En silicone slange er modstandsdygtig over for bakterier og kan bruges til blandt andet væsketransport, som en pakning, til pumper (akvarium), til doseringsapparater og kaffemaskiner. Silicone er ideelt til disse mange formål, da der er tale om et blødt og bøjeligt materiale, der er langt mere fleksibelt end traditionelle plastikslanger.

Det er meget nemmere at montere en silicone slange, når noget skal rundt om skarpe hjørner, samt til monteringen af en studs i slangens ene ende. Da silicone er modstandsdygtigt over for ultraviolet lys, ozon og statisk elektricitet, så kan det anvendes mange steder.

En bageform i silicone kan derfor holde til at blive nedfrosset, men den kan også tåle bagning under temperaturer op til 260 grader. Materialet smelter ikke, og det holder sin form under processen. Efter brug er silicone nemt at rengøre eventuelt ved at komme en tur i opvaskemaskinen.

Du kan ofte finde en silicone slange med en indvendig diameter fra 1 mm til 12 mm, og desuden kan slangerne fås i flere hårdheder og passer dermed til flere formål.

Find stort udvalg og priser på nettet

Hvis du netop står og mangler en silicone slange til et bestemt formål, så kan du nemt finde en passende silicone slange på nettet i en webshop som silcofa.dk. Denne hjemmeside har nemlig et stort og alsidigt udvalg af flere typer silicone produkter såsom:

  • Silicone slange
  • Bageark
  • Bageform
  • Silicone måtte
  • Silicone plade

Hvis du tager i byggemarkedet, i en hobbybutik eller til et større supermarked, så vil du ofte kun finde enkelte silicone varer som bageforme og andet bageudstyr, idet du finder et større og mere alsidigt udvalg i online webshop butikker på nettet. Her har du endda mulighed for at bestille en vare i en speciel hårdhed, der bedst passer til netop dit formål.