Fordele med en ulykkesforsikring

shutterstock_544296109

En normal ulykkesforsikring kan som regel fås for under 1.000 kr. om året, og disse penge er virkelig givet godt ud, da man dermed kan få erstatning, hvis man kommer ud for et uheld eller ulykker, således man får brug for økonomisk hjælp og måske psykolog-behandling. Alle mennesker har jo forskellige ønsker og forudsætninger, men heldigvis kan man sammensætte sin individuelle ulykkesforsikring, således man derved kan opnå en billigere årlig præmie ved at fravælge de uønskede dækninger. Man kan måske nøjes med en fritidsdækning i sin ulykkesforsikring, såfremt arbejdspladsen giver dækning i arbejdstiden til medarbejderne, og på den måde kan man egentlig skræddersy sin ulykkesforsikring til netop dit behov. Hvis man kommer ud for en alvorlig sygdom eller ulykke i familien, så vil økonomien altid blive ramt på samme tid på grund af manglende indtægter og udgifter til at blive rehabiliteret, og dette kan reelt slå bunden ud af økonomien for mange familier, så derfor er det en rigtig god idé at huske en ulykkesforsikring i budgettet.

Tilvalg i forsikringen

Netop for at kunne tilbyde en billig ulykkesforsikring har de fleste forsikringsselskaber indført forskellige typer for tilvalgsmuligheder såsom:

  • En straks-erstatning efter uheldet dvs. en hurtig udbetaling.
  • Tandskadeforsikring herunder dækning af tyggeskader.
  • Sportsskader når man dyrker farlige sportsgrene.
  • Kører motorcykel eller har privatfly.
  • Livsforsikring ved dødsfald.
  • Dækning til andre medlemmer i familien.

Man kan derfor med en almindelig ulykkesforsikring tilpasset din situation altid få udbetalt en økonomisk kompensation, hvis man får varige mén efter en ulykke. Man kan selv bestemme sin mén-grad på enten 5 eller 10 %, og ligeledes kan man selv bestemme sin invaliditetssum. Ved at vælge heltidsdækning er man som udgangspunkt dækket døgnet rundt, hvilket nok er den mest betryggende løsning for de fleste mennesker.

Find et passende forsikringsselskab

Man kan tegne en ulykkesforsikring hos de fleste større forsikringsselskaber, og man kan endda få beregnet en pris på præmien for en ulykkesforsikring på Codans hjemmeside, der er et stort og anerkendt forsikringsselskab i Danmark gennem utallige år, så her kan man starte sin søgning efter en passende ulykkesforsikring.