Gaveidéer til kvinden, der elsker mode

Det kan være svært at blive ved med at komme på nye og kreative idéer til gode gaver til hende, der efterhånden har det hele. Især hvis hun samtidig har frabedt sig sjove overraskelser og oplevelser. Men hvad skal man så finde på? Gode råd kan være dyre, når fødselsdagen, juleaften, bryllupsdagen eller en anden mindeværdig tid nærmer sig. Her finder du derfor et par gode tips til, hvad du altid kan falde tilbage på, hvis din idérigdom er ved at være løbet tør. Her er der tale om gaveidéer, som både søster, mor, datter, far eller veninde kan finde inspiration i.

Hvis modtageren af gaven er vild med mode i alle afskygninger, så går du ikke helt galt i byen med de følgende gaveidéer. Er vedkommende samtidig typen, der går meget op i boligindretning, og som ved hvilke tendenser, der rør sig, kan du slappe helt af. Hvis det samme gælder for moderigtig udsmykning af sig selv, så kan du roligt læse videre.

Et personligt stykke indretning

En personlig gave behøver ikke være noget, vedkommende skal bruge eller bære på sig selv. Det kan også være noget, som hører til i indretningen af boligen. Det kan være svært at gennemskue vedkommendes stil, medmindre man selv bord under samme tag naturligvis, og ellers er det altid en god tommelfingerregel at gå efter det, der tiltaler én.

Gå efter det, der siger noget om modtageren af gaven og eventuelt jeres indbyrdes forhold – altså et stykke personlighed til indretningen. Det kunne eksempelvis være en smuk bordlampe, der nemt kan stå for sig selv og samtidig fungere som en del af den øvrige indretning. Hos Lampemesteren.dk finder du et stort udvalg af ikoniske klassikere, som FlowerPot-lampen af Verner Panton, samt nye, moderne designs som FollowMe bordlampen fra Marset – og mange modeller midt imellem.

Se mere her og find en fin personlig gave, som med stor sandsynlighed falder i mode-elskerens smag.

Dansk smykkedesign når det er bedst

Er der tale om en kvinde, der elsker at udsmykke sig selv, er det selvfølgelig oplagt at forære hende et smykke til samlingen. Men er hun samtidig en kvinde, der har helt styr på moden og hvad der er rør sig på den front, så vil hun ikke bære hvad som helst. Derfor kan det være en fordel at gå efter noget, du ved, er godt design, god kvalitet og ikke mindst med på moden.

Pernille Corydon er mærket, du skal gå efter. Brandet producerer smykker af dansk, tidløst og enkelt design i god kvalitet, som samtidig er elegante og nemme at kombinere med andre smykkeserier. Smykkerne er kendetegnet af runde, fuldendte former og nordiske naturmaterialer og farver. De henvender sig til kvinder, der sætter pris på en kombination af et feminint og råt udtryk. Find Pernille Corydon her og forær hende et stykke lækkert dansk design.

Skriv et svar