Tjen penge på vurdering af smykker 

Du behøver ikke have en smykkebutik på strøget for at tjene penge på smykkehandel, da du jo eventuelt som hobby kan investere i anerkendte smykker i en god kvalitet og derefter beholde dem eller sælge dem igen.

Hvis du har viljen og interessen samt lidt startkapital, så er du faktisk godt udrustet til det grundlæggende inden for smykkehandel. Det går kort sagt ud på at finde gode smykker billigt, hvorefter du lige får dem pudset og eventuelt repareret, hvorefter de videresælges til en højere pris.

Dette kan både være en sjov hobby og kan tillige give dig en ekstra lille indkomst i ny og næ.

Brugtmarkedet for smykker

Det kan være vanskeligt at danne sig et overblik over brugte smykker, der jo mest handles i byttebutikker samt i avisannoncer. Imidlertid findes der flere steder på nettet, hvor du faktisk både har mulighed for at købe og sælge brugte smykker.

På den måde kan du lære at tjene penge på vurdering af smykker, da du naturligvis kun skal byde under den normale vurderingspris og sælge til vurderingsprisen eller højere.

Det bedste sted at lære om at tjene penge på vurdering af smykker er hos online auktionshuset Lauritz.com, hvor der ved alle smykker til salg findes en offentlig vurdering ud fra tidligere salgspriser af tilsvarende smykker.

Gode råd om handel med smykker

Det kan være en glimrende hobby at handle med brugte smykker, men før du starter på de større investeringer, så bør du kende til vurdering af smykker, så du altid kan få dine penge hjem igen til enhver tid.

Du kan derfor sagtens afgive bud på Lauritz.com hjemmesiden, så længe du er et godt stykke under vurderingsprisen. Men du bør altid holde dig til de kendte og efterspurgte typer smykker, der kan sælges videre, da mange ukurante gamle smykker reelt kun er den rene metalværdi værd.

Kendte typer smykker må gerne fås med kvittering og ægthedscertifikat, der jo gør det nemmere at sælge smykket, men også gør det sværere at blive snydt.

Skriv et svar