Tjen penge ved brugte smykker køb salg

De fleste mennesker har en hobby, og i de fleste tilfælde koster en hobby mange penge. Hvis du interesserer dig for smykker, så findes der faktisk en del muligheder for at købe disse brugte til fornuftige priser. Du kan dermed skabe dig en lille samling til dig selv, men hvis du er lidt smart, så kan du faktisk samtidigt tjene en ekstra lille skilling på din hobby ved handel med brugte smykker køb salg. Der stilles naturligvis visse krav til denne type forretning, idet du dels skal have interessen men også talentet for at finde brugte smykker til de rette indkøbspriser, og endelig stiller det jo også krav om en opstartskapital til dit varelager.

Bedst at købe de sikre smykker

I begyndelsen skal du ikke tage for mange chancer, når du køber brugte smykker, da du nemt kan købe nogle smykker, som du vil få problemer med at sælge igen. Naturligvis er det i orden at købe flotte smykker, som du vil beholde til dig selv, men hvis du ser rent forretningsmæssigt på det, så bør du kun købe den type smykker, der altid vil bibeholde deres værdi. Dette kan selvfølgelig være svært at vide, så tiderne og moden ændrer sig hele tiden, så derfor bør du holde dig til de sikre investeringer.

Du bør tænke lidt som en pantelånerbutik eller en guldsmedebutik. De køber kun brugte smykker, der består af ædelmetaller som guld og sølv, og de vurderer indkøbsprisen som selve metalværdien, idet de blot vejer smykket. På den måde kan man udregne en pris ud fra metallets lødighed og kvalitet. Guld opdeles jo som bekendt i karat, der er 24. dele i forhold til rent guld. 24 karat guld er dermed helt rent guld, der normalt ikke forhandles i Danmark men flere steder i udlandet.

Rent guld er nemlig ret blødt og skifter dermed nemt form, så derfor er de fleste guldsmykker blandet med kobber, palladium eller sølv, således der opnås en stærk konstruktion, og det kan samtidigt give guldet en ny farve i form af rødguld eller hvidguld. Guldsmykker stemples med karatværdien, som ofte er på 8, 14, 18 eller 23 karat. Det samme gør sig gældende med sølv, der anvender tårne til at kategorisere kvaliteten.

Du bør derfor afholde dig fra at købe dublet smykker, da det blot er uægte smykker, der er overtrukket med sølv eller guld. Derfor må man undertiden skære i smykket eller tage en syretest, for at tjekke kvaliteten, såfremt der er tvivl om denne. Mange brugte smykker ender faktisk med at blive smeltet om, mens uægte smykker kun har en symbolsk værdi eller affektionsværdi, så disse er der sjældent avance ved.

Find brugte smykker på nettet

Du kan naturligvis finde brugte smykker hos venner og familie, og du kan måske få disse gratis eller i kommission, således du nemt kan komme i gang med handlen. Du kan også besøge loppemarkeder, antikvitetsbutikker og auktionshuse. Det nemmeste og hurtigste sted at foretage brugte smykker køb salg er hos Lauritz.com, der jo er et auktionshus på nettet. Her kan du se udvalget på deres hjemmeside samt billeder og beskrivelse af de aktuelle smykker, og du kan også sætte dine egne brugte smykker til salg herinde.

Skriv et svar