Enhver mand bør have en god barbermaskine

 

Enhver mand har sin favorit, når det gælder barbermaskiner. En god barbermaskine er uundværlig, og gør den daglige barbering bare en anelse nemmere. Især er det godt at investere i en barbermaskine, som passer lige til dit behov. Eksempelvis kan det være en fordel at vælge en barbermaskine, der kan bruges i brusebad, hvis du har følsom hud. En barbermaskine er derfor noget særligt, som tager sig tid at udvælge – i hvert fald hvis du gerne vil sikre dig en ordentlig og tæt barbering, som varer længe.

Årets testvinder 2013

Årets testvinder for tænk.dk i 2013 var Philips Senso Touch 3d RQ1254. Ligesom det avancerede navn lægger op til, så er barbermaskinen ligeledes en avanceret elektrisk shaver, som skulle give dig en ultimativ barberingsoplevelse. Herligt, ikke? Du undgår tilmed at stå længe foran spejlet for at barbere dig, da den er udstyret med Ultratrack-knive, som barberer alle hår med få strøg!

Udover det sørger de også for, at du får en minimeret irritation af huden – hvilket giver en behagelig oplevelse for dig under hver evig eneste barbering. Du skal heller ikke bekymre dig om, hvorvidt knivene bliver slidte, da Jet Clean-systemet renser og smører knivene. Du skal heller ikke bekymre dig, om den kan tage alle dine hår eller ej.

For skæreenheden har hele 3 specialiserede spor: riller til normale hår, kanaler til lange eller fladtliggende hår, og huller til de korteste stubbe i ansigtet.

Med denne barbermaskine skal du ikke bekymre dig om noget som helst! Det synes jeg er ret smart. For det er også tidsbesparende for dig – og du behøver derfor ikke stresse for at blive færdig foran spejlet.

Vil du gerne tjekke markedet lidt igennem, kan du også finde gode barbermaskiner på coolshop.dk – her kan du helt sikkert også finde noget!