Giv barbermaskinen nyt liv med skær til Braun Serie 3

Mange danskere har købt en moderne elektrisk barbermaskine, så de kan trimme deres skæg og blive glatbarberet på en nem og hurtig måde. Mærket Braun dominerer markedet for elektriske barbermaskiner, og de giver også en effektiv og tæt barbering på kort tid takket være de tynde skarpe skær og folie. En barbermaskine kan holde i mange år, mens folie og skær jo slides på grund af slitagen, så derfor skal de som regel udskiftes hvert eller hvert andet år.

Hvordan virker en moderne elektrisk barbermaskine?

Det kan sagtens betale sig at ofre 1000 kr. eller mere på en moderne barbermaskine, da den faktisk er konstrueret til at kunne holde i mere end 10 år. Brauns modeller er i øvrigt helt selvrensende, da al snavs, fedt og skægstubbe fra barberingen udrenses ved hjælp af den tilhørende rensestation med rensevæske, som barbermaskinen skal placeres i efter barberingen.

Efter rensningen er barbermaskinen som ny, idet den er renset og 99,999 % ren for bakterier og snavs. Tidligere skulle man selv med en gammel tandbørste og vand eller sprit rense skær og folie for fedtaflejringer og skægstubbe. Barbermaskiner fra Braun virker ved at et skær med mange skarpe blade bevæger sig til hver side meget hurtigt, og alle hårene er i forvejen presset helt ind mod huden med kun et tyndt folie som beskyttelse.

De små huller i foliet får hårene ind, således hårene klippes af helt inde ved huden. Friktionen betyder, at skæret og folien skal udskiftes efter et stykke tid afhængigt af brugen. Når du får nyt skær og folie monteret i maskinen, så er barbermaskinen reelt som helt ny, da alle bevægelige dele sidder her.

Prisen på vedligeholdelse af barbermaskiner

Rensevæsken er spritbaseret på Brauns rensestationer, og den koster ikke meget. En rensepatron til 2 måneders brug koster under 40 kr. Skær og folie slides jo samtidigt, så de bør udskiftes på samme tid, og du kan købe et sæt hos isenkræmmeren og i andre specialbutikker.

Hvis du har en populær og udbredt model Braun Serie 3, så må du påregne en pris på skær til Braun Serie 3 på 399 kr. Heldigvis findes der en meget nem metode til at halvere denne driftsudgift, idet du finder billigere priser på nettet. Du kan købe skær til Braun Serie 3 hos Postmeshave for kun 191 kr., så dermed kan der altså spares mange penge ved at se sig grundigt for.