Ansigtsbehandling med moderkage

 

Nu, for 1800 kr. Få en ansigtsbehandling, der lover forbavsende gode resultater, som ved hjælp af stamceller fra en moderkage at reparere huden. Det lyder dyrt og modbydelig, men mange kendte som Jennifer Lopez, Kim Kardashian og Victoria Beckham jævnligt bruge denne ukonventionelle men effektiv ansigtsbehandling, der endnu ikke udbredt i Danmark – endnu.

Hvordan ansigtsbehandling?

I eksklusive klinikker i England kan få en ansigtsbehandling, der består af en maske placeres over ansigtet, så i en periode behandler huden, hvorefter masken fjernes derefter, og huden var ren og frisk igen. Dette er selvfølgelig ikke ny, da den har gjort det i tusinder af år, men med forskellige ingredienser. Det nye i dette tilfælde er at bruge moderkagen fra får, med tidligere anvendte hovedsageligt stammer fra planter.

Ny forskning kan dog vise sig væsentligt bedre hud regenerering, når du bruger stamceller fra dyr til planter, og det bruger de mest berømte hudlæger, selvfølgelig, som de vil gøre alt for at tilfredsstille de mest krævende kunder. Den tekniske forklaring er derfor, at stamceller kan reparere enhver celle i kroppen, og dem fra pattedyr er meget tættere på dem i den menneskelige krop end plante stamceller.

Fremtiden for ansigtsbehandlinger

Både mænd og kvinder er af natur meget forfængelig, så vil ansigtsbehandlinger i fremtiden fortsat være populære, og kravene til en perfekt hud vil stige tilsvarende. En af grundene til en mere perfekt og rent ansigt i fremtiden er, at tv-stjerner i tv og film vil blive vist i ekstremt høj opløsning, så du nemt kan se nogen urenheder i huden, hvilket er meget frustrerende for mange.

Kun den nye HD-kamera og tv-udsendelser allerede mange flere detaljer, så vil moderkagen løsninger og lignende alternativ hud behandlinger sandsynligvis vinde en masse spredt i fremtiden. Med en hud behandling du får både repareret sin hud, reduceret antallet af pletter og øget sin colagenproduktion.