Badedragt – der former din krop smuk

 

En badedragt er en illusion:

En badedragt kan skabe en illusion af at være tyndere end man egentligt er, da de fleste badedragter strammer en ind, og gør at man ikke kan se ens mave. Hvor nogle badedragter strammer ind over det hele, kan man også få nogle der kun strammer ind i taljen, eller over hofterne osv. Mange større kvinder foretrækker badedragter af denne grund – den gør du ser slankere ud, og på samme tid dækker den din mave. Se bare denne her badedragt – den er specielt lavet til at slanke, og ja den er dyrere end normale badedragter, men det kan jo være det hele værd.

Badedragt stil:

Der er mange forskellige former for badedragter, hvor nogle er meget tætte på at være en bikini, eller har en meget udfordrende lav ved brystet og passe til mere små og yngre kvinder, er andre mere dækkende og mere kvindelige til de større og ældre kvinder.
Badedragter fås i alle former og faconer, og i alle farver og mønstre – udvalget er bredt.

Hvad føler du dig godt i?:

Man kan snakke i lang tid om hvad man burde have på, og hvad der ser bedst ud på ens krop, men sidste ende handler det om hvad du har det bedst i, og hvad der er din stil. Er du en størrelse large og har det allerbedst i meget små badedragter eller bikinier, så er det dét du skal gøre. Er du en størrelse ekstra-small og har det bedst i en badedragt dig dækker dig og måske strammer dig ind, så er det dét du skal gøre. Nogle bruger også badedragter pga. strækmærker eller forbrændinger på maven for eksempel.

Husk at du her på siden altid kan finde masser af spændende nyheder om lækkert tøj.

Skriv et svar