Den ultimative behandling med permanent makeup

At lægge en ny makeup hver eneste dag er både en kostbar og en tidskrævende opgave, men så er det godt, at der findes en alternativ løsning med permanent makeup. På den måde kan du nemmere i fremtiden bevare et frisk og flot udseende, og du sparer masser af tid og penge i det lange løb. Du bør dog gå til en specialist for at få lavet en permanent makeup, da dette kræver specielt udstyr samt erfaringer på området. Hvis en ukyndig person laver en permanent makeup, kan vedkommende nemt komme til at lave uoprettelige skader, hvilket jo kan have tragiske følger for udseendet.

Hvilke områder kan behandles?

Når du vil have foretaget en permanent makeup, er der normalt tale om disse former for behandling:

  • Øjenbryn
  • Eyeliner
  • Lipliner
  • Medicinsk pigmentering
  • Hovedbundspigmentering

Disse behandlinger kan virkelig give en person et flot udseende fremover, men det bør gøres forsigtigt og varsomt, da der trods alt er tale om at forandre en persons udseende varigt. Behandlingen bør foretages af en erfaren person, der anvender det bedste udstyr og stabile pigmenter i høj kvalitet.

Der skal som regel anvendes organiske pigmenter, der dækker alle behov ved permanent makeup og mikropigmentering og desuden nåle af god kvalitet. Du kan tage kurser i kosmetik, der gør dig i stand til at give disse skønhedsbehandlinger. En kvalificeret underviser er ofte uddannet kosmetiker, makeup artist eller mikropigmentist.

Hvor kan man købe startsæt til permanent makeup?

Du kan få lavet en omgang permanent makeup i flere professionelle klinikker og skønhedssaloner, men hvis du gerne selv vil foretage disse behandlinger, så kan du få meget hjælp og vejledning i permanent makeup hos Kallistos Equipment.

På denne online webshop kan du nemlig både købe startsæt til permanent makeup men samtidig komme på træningskurser, således du selv kan give behandlingen fremover. På den måde kan du tjene en ekstra skilling, når du giver dine venner en behandling af permanent makeup.