Tandlægeklinik i Hørsholm giver dig grund til at smile

 

I hjertet af Hørsholm, finder du tandlægeklinikken Best Smile Clinic, som er specialiseret i kosmetisk tandpleje. På klinikken kommer der patienter, der får behandlinger så som tandblegning, påsat kroner, implantater og meget mere.

Tandlægeklinikkens ansatte i Hørsholm gør hver dag deres yderste for, at du som patient får en komplet behandling, og går derfra med et stort smil. Klinikken tilbyder en lang række behandlinger, og de bliver alle udført med et professionelt stykke arbejde, så du som patient kan føle dig tryg.

 

Få en behandling der er skræddersyet til dig

Du har som patient hos Tandlægen i Hørsholm adgang til en lang række behandlinger. Den første er den almene tandpleje, hvor det anbefales at gå til tandlægen mindst én gang årligt. Her får man renset tænder og mundhule, samt får foretaget en tandrensning.

Et andet eksempel på en behandling, som Tandlægen tilbyder, er at få implantater. Implantater er erstatninger til mistede tænder. Trods indgrebet, der kan kræve flere timers arbejde, er der normalt ingen gener efter operationen.

Sidste eksempel på en behandling, du kan få hos Best Smile Clinic, er en kosmetisk tandpleje, hvilket klinikken som førnævnt har specialiseret sig i. Denne behandling har fokus på individet. Det er nemlig vigtigt at have et flot og sundt smil, idet det giver et boost til selvværdet. På tandlægeklinikkens hjemmeside kan du læse mere om kosmetisk tandpleje.