Få mest motorcykelforsikring for pengene

Mange danskere elsker at køre på motorcykel, selvom denne fornøjelse ikke er helt billig. Det er heller ikke helt ufarligt at køre på motorcykel, og statistikken viser også, at især de unge mennesker har mange uheld på motorcykel hvert år. Derfor koster en motorcykelforsikring nemt mange tusinde kr. hvert år især for unge mennesker, og ved at se dig omkring, kan du måske spare store beløb på din motorcykelforsikring.

Du kan nemlig ofte få beregnet prisen på en motorcykelforsikring direkte på nettet hos forsikringsselskabernes hjemmesider ud fra dine personlige oplysninger om dig selv og sin motorcykel. Du finder et godt tilbud på motorcykelforsikring på Codans hjemmeside, da du her både kan opnå samlerabat samt ikke stiger i pris efter en skade.

Dette dækker en normal motorcykelforsikring

  • Ligesom med biler bør du både have kasko og ansvar.

  • Du kan forsikre dig både for sommersæson men også hele året.
  • Du får normalt rabat på motorcykelforsikring med en brugt motorcykel.
  • Ekstraudstyr samt sidevogn koster sjældent ekstra.
  • Størrelsen af din selvrisiko.

Prisen på din motorcykelforsikring afhænger især af disse faktorer: Din alder, din bopæl samt motorcyklens værdi. Unge mennesker med en nyere motorcykel og bor inde i storbyerne skal derfor betale en del mere end ældre mennesker, der har en brugt motorcykel og bor ude på landet.

Sådan kan du spare penge på dine forsikringer

Det er måske lige drastisk nok at flytte på landet for at spare penge på sin motorcykelforsikring, og at nøjes med en ansvarsforsikring er heller ikke nogen god løsning, så normalt kan du kun gøre tre ting for at slippe billigere med din motorcykelforsikring:

  • Du kan købe en brugt motorcykel.
  • Du kan nøjes med at køre på din motorcykel i sommersæsonen.
  • Du kan sætte din selvrisiko højt.

Derudover bør du kontakte flere forskellige forsikringsselskaber for at indhente priser på en motorcykelforsikring, da priserne jo kan variere i takt med forsikringsbetingelserne. Du bør derfor vælge den løsning, der giver mest forsikring for pengene, idet den naturligvis skal dække dig ind 100 %.

Skriv et svar