At købe firmabil eller ej

Der er efterhånden rigtig mange der har skrevet her til needs.dk og spurgt om det er en fordel at købe en firmabil eller om det er bedre at holde skidt for sig og snot for sig og så bare købe bilen privat og bruge den til firmabrug.

Fordelen ved at købe en firmabil

Svaret må ret simpelt være at såfremt du har mulighed for det, og især hvis firmaet er dit eget så bør du helt sikkert gå efter en firmabil. Alene skatte fordelene er væsentlige at tage med i betragtning. Det er i det hele taget altid en god ide at nærlæse, hvad SKAT skriver om et emne inden man køber så man er nogenlunde med på de juridiske og skattemæssige fordele og ulemper ved købet.

Hvilken firmabil skal jeg gå efter

Når du har besluttet dig for at købe en firmabil så er du nået frem til den absolut mest spændende del af købsprocessen. Nu skal du nemlig til at vælge hvilken super cool bil der skal repræsentere firmaet og dig i de næste mange år. Der er mange spændende modeller og mærker at gå efter men personligt er jeg ret vild med Audis udvalg. Du kan se meget mere om det her. I det hele taget er det min holdning at man kommer længst ved at gå efter tyske biler, men smag og behag er jo heldigvis forskelligt

Skriv et svar