5 eksklusive typer belægning til det trendy hjem

Hvis du gerne vil give dit ude areal et ekstra trendy look så bør du overveje hvad type belægning du er på udkig efter. Det er nemlig ikke ligegyldig hvad slags sten du bruger til indkørsel eller terrasse. Vi har tidligere bragt en artikel om herregårdssten, men her kommer en liste over de 5 fedeste slags belægning du kan bruge til indkørsel eller terrasse:

1) S-Sten- den fancy sten

S-sten er efterhånden blevet en slags levende legende indenfor belægning i Danmark. Som navnet antyder danner stenene en slags S. Dette gør at du ved at benytte denne type til terrassen får et super kinky design, men ulempen er at de er svære at ligge og at du nærmest er nød til at lade stenene diktere størrelsen på din terrasse.

2) Bondegårdssten – den rustikke sten

Hvis du går efter det mere rustikke så bør du overveje bondegårdssten. Disse sten er også gode til indkørslen foruden terrassen. Et must have hvis du bor i et nedlagt landbrug eller bare gerne vil tilføje dit hjem lidt rustik charme.

3) Maxi-sten – by stenen

Maxi-sten er en skærende kontrast til bondegårdssten. Maxisten er nærmest det samme som brosten som vi kender det fra byerne. Så ønsker du et urbant look med solide sten der er ekstra gode til indkørslen så gå efter maxi-sten.

4) Chausse – den virkelig klassiske sten

Chausse er den sten du bør gå efter hvis du gerne vil have det virkelig klassiske look. De fleste byer i Europavar brolagt med denne sten indtil asfalt for alvor kom på markedet. Stenen er lidt dyr, og så er den ikke ret behagelig at køre eller gå på, men den giver virkelig et cool design til indkørslen.

5) Herregårdssten – den adelige sten

Herregårdsstenen er virkelig aristokraten indenfor belægningssten. Med herregårdssten får du lige præcis den belægning der vil gøre dit hjem til noget særligt. Herregårdssten er endvidere ret lette et lægge og så holder de rigtig godt uden at man er nød til at bruge alt for meget tid på vedligeholdelse.  Du kan købe herregårdssten her.

Du kan forresten finde alle typerne af sten til fornuftige priser hos Sandgaardbeton.dk

 

Skriv et svar