Find den perfekte sofa til dine behov

Leder du efter en ny sofa til din stue? Så er du kommet til det rette sted, her kan du nemlig blive guidet til at finde lige præcis den sofa, der matcher dine behov.

Overvejelser i forbindelse med valg af sofa

 1. Hvilken type sofa er mest trendy?
  Generelt er sofaer med rundere former et mere traditionelt valg, så for et moderne valg, kan man overveje en ’tuxedo-style’ sofa med lige armlæn i samme højde som sofaens ryglæn.
 2. Større eller mindre sofa sektion?
  Når du skal vælge, hvorvidt du er ude i flere sofaer, en sofa med chaiselong eller en mindre sofa, er det vigtigt at overveje rummets funktion. Bruger du det meget i forbindelse med sociale arrangementer og har du ofte venner og familie på besøg? Så er det formentlig den første løsning, vi er ude i. Bruger du omvendt mere din stue som et formelt samlingspunkt, kan det godt være fint nok at nøjes med en af de mindre sofaer.
 3. Jeg har fået børn og kæledyr. Hvilken stof skal jeg vælge?
  Her er det godt at tænke et mønster, der kamuflerer og et materiale, der er let at rengøre, hvis der skulle komme pletter på sofaen. Det er også en fordel at vælge en mørkere farve, da pletter er mere synlige og sværere at få af på de lysere tekstiler.
 4. Skum eller fjerfyld? Hvad er forskellen?
  En blanding er ideel. I stedet for kun dun eller skum, så prøv skumkernepuder med fjerbinding. Dette rammer netop den rette balance mellem struktur og komfort, og det er også et overkommeligt valg i forhold til pris.

Find din nye sofa her

Hos Biva finder du et stort udvalg i mange forskellige størrelser, farver, former og materialer. Det bliver derfor nemt for dig at finde din nye flotte og moderne sofa. Der er lidt for enhver smag, og du kan shoppe dem direkte fra Biva’s hjemmeside, så du kan i ro og mag læne dig tilbage og tage god tid til at lave din research, inden du træffer valget.

Skriv et svar