Find en god boksmadras til gæsteværelset

 

Er det blevet tid til at skifte boksmadrassen ud i gæsteværelset eller har du netop fået et ekstra værelse, der giver dig plads til en gæsteseng? Så bør du tage et kig på Idemøblers nye hjemmeside, hvor du finder boksmadrasser i forskellige størrelser og prisklasser.

Gør det mageligt for dine gæster

Har du ofte overnattende gæster på besøg, så kan det helt klart anbefales at investere i en god seng, hvis du har pladsen til en ekstra seng.

Nattesøvn er enormt vigtigt, og hvis du sørger for at gøre det komfortabelt for dine overnattende gæster, vil i med sikkerhed få nogle bedre dage. Derudover er det aldrig en dårlig idé at investere i en seng til gæsteværelset. Den bliver knap så slidt som øvrige senge, da den ikke bliver brugt så ofte, hvorfor man altid kan sælge den videre til en god pris, hvis man af bestemte årsager ikke har plads eller mulighed for at have sengen længere.

Køb din boksmadras hos Idemøbler

Hos Idemøbler finder du både enkeltmands boksmadrasser, der både kan bruges som enkeltsenge eller sammensættes til en dobbeltseng. Derudover kan du også købe halvanden mands senge hos Idemøbler, hvilket kan være en rigtig god størrelse til gæsteværelset, hvis man for eksempel har to overnattende, men ikke har plads til en dobbeltseng.

Du kan også købe topmadrasser til boksmadrassen hos Idemøbler, der forhandler både madrasser og topmadrasser via deres splinternye og forbedrede hjemmeside. Du kan enten vælge at få møblerne leveret direkte til døren eller selv afhente dem hos en af Idemøblers afhentningsstationer.

Idemøbler forhandler blandt andet boksmadrasser af mærkerne Nocturne, Dunlopillo, Air Gel, Wonderland Skala og Zenpur. Priserne på sengene ligger i et spredt leje på helt ned til 1600 kroner for en Nocturne Classic og optil 30.000 kroner for en Dunlopillo Selection dobbeltseng.