Gør din entré praktisk, moderne og stilet

 

Entreen er det første indtryk folk gør sig, når de kommer ind i dit hjem. Det kan sammenlignes lidt med det førstehåndsindtryk man får af hinanden som personer, hvor man oftest dømmer hinanden på baggrund af udseendt og senere hen lærer hinandens egenskaber at kende. På samme måde kan man gøre sig sine første indtryk om folks hjem, når man kommer ind i deres hjem og står i deres entreen. Men først når man rigtig bevæger sig længere ind og rundt i deres hjem får man et helskabt billede og indtryk af hjemmet som en helheden. Det taget i betragtning kan det være en god idé at gøre noget ud af indretningen af entreen som ofte er en af de mere forsømte rum i hjemmet, og måske endda ender med en lidt tilfældig indretning.

Det er der heldigvis råd for hos Idemøbler, hvor du kan få flere forskellige møbler og boligtilbehør, der vil gøre din entreen praktisk, moderne og stilet på samme tid.

Sørg for det praktisk først

Det er vigtigt, at der er lavet plads til at folk kan stille sine sko og hænge sit overtøj, når de kommer ind af døren. Det skal være så nemt som muligt, så man hurtigt kan komme videre i programmet. Idemøbler har et utal af forskellige knager til formålet. Disse fås i forskellige farver og modeller, der kan hænges op på væggen. De har for eksempel nogle knager i træ, hvilket falder i god smag med de seneste tendenser indenfor boligmoden, der netop hylder det rå og rustikke look.

Har du en lidt større entreen kan en stumtjener anbefales, da den både fungerer som pynt og praktisk opbevaring. Disse fås i forskellige enkle designs med en miks af træ og forskellige neutrale farver som sort og hvid.

Det kan også være en løsning at kombinere stumtjeneren med knagerne, hvis i har plads til det, og dermed have mulighed for at have endnu mere overtøj hængende, hvis i er en stor familie eller ofte har gæster.

Dørmåtten er heller ikke helt lige meget

Teknisk set er dørmåtten jo det allerførste indtryk dine gæster får af din bolig, hvorfor denne også masseproduceres i forskellige farver, prints og motiver. Er du den gæstfri type, der gerne vil sørge for at gæsterne føler sig velkomne kan du få en, hvor der står ’welcome’ trykt på den.

Skriv et svar