Husk engangsbetræk til hovedstøtte ved massage behandling

Det er ret udbredt at give hinanden en let eller en effektiv omgang massage i hjemmet, men mange glemmer de enkle hygiejniske regler på området. De fleste har en populær massage olie, de kommer på hænderne, før behandlingen starter. På den måde kan man nemlig nemmere give en effektiv behandling uden at kroppen opvarmes for meget på grund af friktionen.

Du opnår den mest effektive position for kroppen, hvis du anvender en massagebriks eller en behandlerstol (manuel eller elektrisk), da de helst bør kunne justeres til forskellige formål. De professionelle massører anvender normalt det rette udstyr, og de husker også at tage sanitære forholdsregler såsom engangsbetræk til hovedstøtte og liggeunderlag. Både brikse, behandlerstole og engangsbetræk til hovedstøtte finder du bedst og billigst på nettet hos Kilden Massagebrikse, der har et stort udvalg i alle prislejer.

Det er ofte en fordel at handle online frem for at besøge fysiske butikker, da udvalget som regel er større på en webshop samt med lavere priser, da en webshop jo kun har få driftsudgifter. En ekstra fordel ved online handel er, at du altid har 14 dages fuld fortrydelsesret på et køb og kan få pengene tilbage, hvis varen ikke levede op til dine forventninger.

Hvad er fordelene ved massage?

Det er sundt for krop og sjæl at få massage, da patienten kan få kureret eller lindret sine problemer som:

  • Stress.
  • Hovedpine og migræne.
  • Dårligt blodkredsløb og blodcirkulation.
  • Stive og ømme muskler.
  • Hold i ryggen.
  • Afspænding efter sportsudøvelse.

Hvordan virker massage?

De fleste udtaler efter en omgang massage, at det har været en afslappende og lindrende oplevelse, der gav både fysisk og psykisk velvære i hele kroppen. Når du bliver masseret, bliver dit blodkredsløb aktiveret, og huden bliver varm, fordi kroppens bittesmå blodkar i hud og muskler åbner sig.

Massagen giver med andre ord et mere blødt muskelvæv og dermed en bedre udrensning af kroppens affaldsstoffer. Du bør drikke masser af vand efter din massage, da dette hjælper kroppen med at udskille affaldsstofferne.

Du opnår den mest effektive massage, hvis massøren kender lidt til kroppens zoner og muskelgrupper, da alle kan lære teknikkerne ved at give en god omgang massage. Populære teknikker er den klassiske fysiurgiske sportsmassage samt den japanske trykterapi Seitai. Det gælder om at lave et tryk på musklerne samtidig med, de strækkes ud.

Dette frigør spændinger og hårdhed i musklerne på en meget effektiv måde, samtidig med, at det øger blodcirkulationen og dermed kroppens naturlige helbredende kraft. Massage bør altid gives i rene og sterile omgivelser, så patienterne ikke smitter hinanden ved evt. sygdom. De fleste anvender derfor engangsbetræk til hovedstøtte ved massage behandling, hvilket er meget nemt at anvende, og så sikrer det en ren massagebriks hver gang.

 

Skriv et svar