Hvilke vinduer skal du vælge til din bolig?

Skal du have nye vinduer til din bolig, er der mange ting, som du skal tage højde for. Heldigvis er de fleste vinduer i dag af særdeles høj kvalitet, men der er stadig producenter, der er bedre end andre – og det er vigtigt at tage det bedste valg, så dine nye vinduer kan holde i mange år.

Producenten er en ting – udtrykket er et andet. Et sikkert farvevalg er hvid eller sort, og disse vinduesfarver vil du se på mange danske huse. Det er dog ikke ensbetydende med, at du ikke kan vælge røde, blå eller grønne vinduer. Valget er dit. Det er bare vigtigt, at du vælger en farve vinduer, der passer til stenene på dit hus, så du får et flot og harmonisk resultat.

Dannebrogsvinduer – et klassisk valg

Et klassisk hus er lig med et klassisk vinduesvalg. Er du den heldige ejer af en murermestervilla, en patriciervilla eller måske et bondehus, er dannebrogsvinduer det rigtige valg for dig. Dannebrogsvinduer leder selvsagt tankerne hen på dannebrog, og det er der en god grund til. Dannebrogsvinduer er inddelt i glasfelter omridset af rammer og sprosser – vinduerne ligner i høj grad dannebrogsflaget.

Går du med dannebrogsvinduer til dit hus, findes der mange forskellige muligheder for udtryk. Det afhænger alt sammen af, hvad du synes, passer bedst til netop dit hus. Med nye vinduer får du også mulighed for at tilkøbe tilbehør, der passer til dit behov. Det kan være stormkroge, anverfer, friskluftventiler eller børnesikring. Mulighederne er uendelige, og det klassiske valg kan sagtens være moderne og indeholder funktioner, der er behov for i moderne huse.

Din bolig fortjener det bedste

Alfa omega er, at din bolig fortjener det bedste. Du har sikkert oplevet, hvordan et moderne højglans køkken helt malplaceret er monteret i et bondehus. Eller hvordan elementer af romantiske landidyl er monteret i et spritnyt hus, hvor de ikke hører hjemme.

Det vigtigste, når du vælger vinduer, er derfor at tage udgangspunkt i husets alder, udseende og omgivelser. Du skal ikke forsøge at gøre et hus til noget, det ikke er, for det vil helt sikkert give bagslag. Vælg vinduer i stil med tiden for huset, og vælg vinduer, der holder længe. Kvalitet betaler sig.