Normann Copenhagen rullebord i smart design

Man kan som regel altid finde plads til et nyt møbel i sit hjem, og især hvis det kan højne stilen, og hvis det samtidigt er funktionelt og kan bruges til noget praktisk. Man bør overveje det kendte danske brand Normann Copenhagen, der har masser af produkter i et fedt og moderne design, der passer fint ind i de fleste danske hjem. I artiklen fokuseres der især på at beskrive et Normann Copenhagen rullebord, der jo kan være ideelt til opmagasinering af mad og drikkevarer, før de skal serveres til gæsterne på en elegant og praktisk måde, så man ikke skal gå frem og tilbage mange gang, og så man ikke spilder noget fra en kande, et glas eller en flaske.

Normann copenhagen rullebord

Sortimentet hos Normann Copenhagen

Det kreative designerhold bag firmaet Normann Copenhagen elsker at komme med nye idéer til, hvordan man kan forny de klassiske designs med innovative påfund, således man derved udfordrer designkonventionerne. Der findes egentlig ingen konkrete regler op området, så derfor producerer de alle mulige former for:

  • Brugskunst.
  • Møbler.
  • Lamper.

Varerne er fremstillet i nye materialer og med nye mønstre, og på den måde vækker produkterne opsigt overalt i verden. I dag sælges produkter fra Normann Copenhagen i mere end 77 forskellige lande verden over. Firmaet har endda kun eksisteret siden 1999, så der er virkelig tale om en kometkarriere takket være deres unikke design, der skaber smukke og funktionelle genstande til husstande overalt i verden. Normann Copenhagen har skabt alt lige fra piskeris, fejebakker, sæt med salt og peber, termokander, porcelæn, gummi-opvaskebaljer, lamper, vaser, sengetæpper, rulleborde, fyrfadsstager samt mange andre produkter, så på den måde kan man nemt finde noget efter netop jeres behov og i jeres smag, details can be found here http://thcmob.com/

Normann Copenhagen Block rullebord

Ligesom de øvrige produkter fra Normann Copenhagen, så er et Normann Copenhagen rullebord allerede et velkendt og elsket rullebord, selvom det kom på markedet i 2012 og allerede er udråbt som en designklassiker. Block rullebord har to afrundede hylder af stål som kombineret med træbenene i ask giver et spændende og anderledes udtryk end mange andre rulleborde. Den specielle kombination af materialer giver ligeledes et moderne og skandinavisk udtryk, der passer godt ind i de fleste danske hjem. Alting er gennemført i designet, og for eksempel er de praktiske hjul på undersiden af bordet fremstillet af blød gummi, som er skånsom mod gulvet. Man kan anvende et rullebord både til servering og anretning men også som et praktisk sidebord, som almindelig reol, ekstra opbevaringsplads, som natbord, på terrassen, på altanen, idet kun fantasien sætter begrænsninger for mulighederne. Man kan købe et Normann Copenhagen rullebord på webshoppen Designfund.dk, og bordet kan fås i 7 forskellige farver, så man kan som regel altid finde en udgave, der passer efter jeres ønsker og behov.

 

 

Skriv et svar