Optimer indretningen i hjemmet og undgå rod

Kender du også til, at det ofte ligner, at der er sprunget en bombe midt i dit hjem? Der ligger tøj og ting alle vegne, køkkenet er et stort rod, og du har svært ved at overskue, hvor du skal starte for at finde hoved og hale i hjemmet. Det er meget almindeligt, at hverdagens stress og jag fører til et rodet hjem, men det har Nomess Copenhagen sat sig for at bekæmpe med deres simple og funktionelle møbler.

Få styr på hjemmet med Nomess Copenhagen

Nomess Copenhagen blev grundlagt i 2007 af Suzanne Potts, med det formål at bekæmpe rod. Kollektionerne er designet for at gøre hverdagslivet nemmere gennem ikonisk dansk design og en forkærlighed for simple og funktionelle løsninger.

Det er meget almindeligt, at den hektiske hverdag fører en masse rod og uorden i hjemmet med sig. Det skyldes ofte, at hjemmet ikke er indrettet for et effektivt og optimeret hverdagsflow, der gør det nemt at komme til sine ting og lægge ting på plads igen. Det skal være nemt, og det skal ikke tage for meget tid. Det er den simple opskrift på et ryddet og ordentligt hjem, der også fungerer i en travl hverdag.

Det er netop, hvad Nomess Copenhagen forsøger at implementere i de danske hjem gennem deres designs. Der er et højt fokus på, at det skal være enkelt og praktisk, men samtidig med en sans for æstetik, der passer ind i det moderne danske hjem.

Køb Nomess Copenhagen hos Designfund

Du kan få fingrene i de lækre Nomess Copenhagen møbler hos Designfund, der har et stort udvalg af de funktionelle og fine møbler. Du vil ikke fortryde det, hvis du vælger at optimere dit hjem med Nomess Copenhagen.