Pæne og funktionelle garderobeskabe med god plads

 

 

Garderobeskabe fylder ofte rigtig meget i rummet, i og med de skal kunne rumme en hel eller flere garderober. Det er derfor også vigtigt, at man både er glad for garderobeskabets indre og ydre, således at både funktionalitet og design er i højsæde og i stil med resten af hjemmet.

Hos ILVA og IDEmøbler fungerer det sådan, at man selv kan sammensætte og opbygge sine garderobeskabe, hvilket giver rigtig god mulighed for at få det, lige som man vil have det.

Man kan samtidig vælge hvordan skabets ydre skal se ud, så man har mulighed for at passe det sammen med de andre møbler i hjemmet. Her kan både vælges forskellige træsorter, melamin og lignende. Udvalget er i hvert fald varieret, og man kan med sikkerhed finde og sammensætte garderobeskabe, der vil passe ind i ens hjem hos både ILVA og IDEmøbler.

Indret dit garderobeskab med omhu og spar din tid

Det er rigtig vigtigt, at man tænker sig grundigt om, når man skal til at sammensætte sit skab. Mange har helt forskellige forestillinger om, hvordan skabet skal se ud både indeni og udenpå, samtidig med, at vi har forskellige behov. Det kan derfor være en god idé at ’designe’ to separate garderobeskabe, så begge parter får et skræddersyet garderobeskab, der passer lige til deres behov.

Kan man blive enige om den løsning, er det ellers bare at gå i krig med at skabe sit skab, så det er så funktionelt som muligt. Det vil sige, at man gerne skal undgå, at man skal rode eller hylder eller skuffer igennem for at få fat i noget. Sorter heller på tøjet og få en bøjlestang og nogle skuffer, så der er mere rummelig og funktionalitet i dine garderobeskabe.

De forskellige løsninger kan ses på ILVA og IDEmøblers hjemmesider, hvor man både kan designe og bestille moderne garderobeskabe.