Tv borde til den moderne stue

 

Det er ikke helt lige meget, når det kommer til at vælge et tv bord, der til dels skal passe ind i stuen størrelsesmæssigt, men også være med til at give stuen et moderne udtryk.

Tv bordet er på mange måder et centralt møbel i stuen, da man ofte samles omkring tv’et, men også fordi det er en af de større møbler i stuen, der ofte har flere funktioner en ’fodskammel’ til tv’et.

Find det rette tv bord

Hos Idemøbler finder du en række interessante og forskellige tv borde, der hver især har et særligt udtryk.

Søger du noget helt enkelt, kunne man vælge sådan et som det fra Brave, der er et hvidlakeret tv bord til 2000 kroner med to skuffer og to hylder. Det passer godt ind i den mindre stue, da det ikke er så stort, men også fordi det ikke vil overskygge de andre møbler i stuen.

En lidt mere funktionel men stadig meget simpel løsning finder man hos Mistral Av, hvor man selv kan mikse og matche designet. Man kan for eksempel vælge at sætte skabslåger eller skuffer i alt efter, hvor meget man vil gemme væk og have stående fremme. Her finder du også et farverigt alternativ i en flot blå nuance, der vil stå rigtig godt sammen med den moderne blå lænestol og sofa fra Louie. Så hvis du leder efter møbler til hele stuen, kunne det være et rigtig godt udgangspunkt for en større udskiftning.

Et lidt anderledes tv bord finder du hos Sputnik, hvor bordet har en hvidlakeret top og bund, ben og front i egetræ og låger i glas. Tv bordet vil passe rigtig godt ind i den moderne stue, hvor man ønsker at sætte fokus på netop tv’et og denne del af stuen. Derudover er det et tidsløst design, der kan sættes sammen med mange forskellige slags møbler.

Spar penge på tv bordet hos Idemøbler

Idemøbler har lige fået ny hjemmeside, hvilket gør det til en nemmere og sjovere oplevelse at købe møbler online hos dem. Derudover har de tilbud på en stor del af deres tv borde lige nu, hvorfor det er en rigtig god at slå til, hvis du er på udkig efter et moderne tv bord.

 

Billedekilde: www.ide.dk