MAM sutteflasker er gode for babyer

Allerede fra livets begyndelse starter vi med at blive kritiske forbrugere overfor de produkter, som vi køber til vores børn. De skal jo have det bedst mulige, uanset om der er tale om tøj, bleer, vådservietter, mælk, barnevogne, legetøj, sutteflasker og andre babyartikler.

Gennem de senere år er vi blevet meget mere opmærksomme på, hvilke produkter der kan skade børn og babyer. Der findes heldigvis sikkerhedsmærkninger på alle områder, sådan så forældre nemmere kan finde rundt i junglen af produkter til deres børn.

Artiklen her omhandler babyartikler fra MAM, der er prisvindende inden for flere kategorier af produkter til småbørn. Firmaet er især kendt for deres MAM sutteflasker, men de fremstiller også sutter, bideringe, legetøj, bestik, brystpumper, opbevaringsbokse samt steriliseringsbokse.

Hvad er MAM?

MAM startede tilbage i 1976 i Østrig med et koncept om at fremstille produkter, der kunne støtte børns udvikling og gøre hverdagen nemmere for forældrene.

I starten satsede firmaet især på sutter og MAM sutteflasker, men i løbet af årene kom der flere produkter i deres sortiment, og firmaet opkøbte konstant konkurrerende firmaer og udvidede sit salg til hele verden.

Succesen er især opstået på grund af kvalitetsbevidstheden kombineret med et praktisk og smart design. Der stilles meget høje kvalitetskrav til fremstillingen af babyartikler, og dette har måske også afskrækket andre for at gå ind i branchen, hvilket har givet mere plads til MAM-produkterne.

Produkterne skal beholde deres form under høje temperaturer, de må ikke give en afsmag, og generelt skal de overholde alle kravene på området.

MAM produkter kan købes i butikker samt på nettet

Du kan købe MAM produkter hos alle førende forhandlere af babyartikler, da MAM jo er førende på området. Det er nemmest og hurtigst at købe varerne i en webshop på nettet, så du modtager varen få dage efter bestillingsdatoen.

I Danmark kan du for eksempel købe MAM produkter i den landsdækkende butikskæde Kære Børn, og derfor kan du nemt finde MAM sutteflasker på Kære Børns webshop, der har et stort og bredt sortiment af MAM-produkter.