Få en perfekt barbering med Gillette Fusion

De fleste mænd og kvinder har hårvækst forskellige steder på kroppen, hvor vi med forskellige metoder får fjernet uønsket hårvækst. Normalt er der tale om en almindelig barbering, hvor man med en barberskraber samt noget barberskum får skåret hårene væk helt inde ved huden, så huden efterlades glat og uden hår.

En alternativ løsning kan være en elektrisk barbermaskine, der også kan klare barberingen. Begge systemer har fordele og ulemper, og valget for den enkelte er derfor meget individuelt. De fleste får afprøvet flere løsninger, hvorefter man som regel finder en favoritmetode, der passer bedst til din smag. I denne artikel fokuseres der især på at beskrive Gillette Fusion, der er blandt de mest populære løsninger på markedet.

Hvilke typer barberskrabere findes der?

Faktisk findes der en del forskellige mærker af manuelle barberskrabere på markedet, men mærket Gillette er meget dominerende med langt over halvdelen af hele markedet. Gillette har lanceret disse barberløsninger til mænd og kvinder:

  • Venus
  • Sensor 3
  • Mach 3
  • Gillette Fusion
  • Atra Plus
  • Sensor Excel

Der er tale om barberskrabere, hvor man kan købe separate barberblade, så de kan udskiftes efter behov. Der findes skrabere med et enkelt blad, mens barberskrabere med 2 eller 3 blade giver en mere tæt barbering, og derfor er disse mere anvendte.

For nogle få år siden kom Gillette Fusion så på markedet med hele 5 blade monteret, hvilket giver en utrolig effektiv barbering. Gillette Fusion kan endvidere fås i flere udgaver for eksempel med en batteriløsning, der får barberbladet til at vibrere, hvilket igen giver en lidt tættere barbering.

Gillette Fusion fås også i versionerne ProShield eller ProGlide, og der er tale om varianter med en bedre smøring og med mulighed for at beskytte huden endnu mere. Selve barberbladene er de samme for alle Gillette Fusion modellerne. Visse personer mener ikke der er den store forskel på de forskellige Gillette Fusion typer, mens andre sværger til de nyeste modeller.

Hvor finder man de billigste barberskrabere?

Der er ingen grund til at købe barberblade i supermarkedet, medmindre de har et super godt tilbud på dem. Normalt kan du nemlig billigst bestille barberskrabere på en webshop på nettet, hvor der i øvrigt er store prisforskelle.

En webshop har lave driftsomkostninger til personale og lager, så derfor kan du oftest finde varer på nettet til den billigst mulige pris. Du kan finde Gillette Fusion hos webshoppen Postmeshave, der lagerfører de mest kendte mærker til barbering. Der findes i øvrigt kopiprodukter på markedet, som du skal holde udkig efter, så derfor bør du kun købe hos en anerkendt forhandler.

Gillette Fusion er ret dyre men holder længe, og de koster typisk 20-40 kroner pr. barberblad og kan holde til 2-4 ugers forbrug. Du får ofte den billigste pris ved at købe de største pakker med 16 eller 24 blade i.