BB cream, CC cream og den helt almindelige foundation

 

Der findes mange forskellige ting indenfor makeup, men kender du egentlig forskellen? Efter BB cream kom CC cream, men hvordan er det at de to adskiller sig fra den helt almindelige foundation? Lær forskellen herunder.

BB cream

BB står for “Blemish Balm” eller “Beauty Balm” og er en lettere udgave af en foundation. BB cream indeholder solbeskyttelse, og er ikke lige så dækkende som den klassiske foundation. BB cream beskrives også ofte som en farvet fugtigshedcreme.

CC cream

CC står for “Color Correcting”, og skulle eftersigende være den endnu bedre udgave af BB creamen, da den siges at have mange flere ingredienser, der er bedre for huden end BB creamen. CC cream giver et mere dækkende resultat, hvor al rødme forsvinder, i forhold til BB creamen.

Forskellen på BB cream, CC cream og klassisk foundation

Forskellen på de tre er, at BB cream og CC cream er bedre for huden end foundation, da de giver huden mere plads til at ånde, samt indeholder bedre ingredienser. BB cream og CC cream er desuden også begge to lettere I konsistensen end den klassiske foundation, men de giver derimod heller ikke et helt så dækkende resultat som den almindelige foundation gør. Forskellen på BB cream og CC cream kan derimod være svær at finde, men den skulle eftersigende være at CC cream blot er en forbedret udgave af BB cream, og er derfor bare bedre for din hud.