Concealer test

 

En concealer er et lille vidunder middel, men der findes helt vildt mange forskellige slags concealere derude, faste og flyende, mørke og lyse. Jeg har lavet en lille test, hvor jeg har prøvet forskellige concealere, og i kan se mine anbefalinger nedenfor.

Nilens Jord Duo Concealer

Duo Concealer fra Nilens Jord er, som navnet også afslører, en kombineret concealer. Du finder en flydende concealer i den ene ende og en fast i den anden. Generelt er jeg ikke så vild med de faste concealere, men denne er faktisk god. Den flydende del er derimod meget tynd og kan være lidt svær at styre, dog giver den et godt dække, men man skal passe på med at få det udover det hele.

150 kr.

MAC select moisturecover

Denne flydende concealer fra MAC havde jeg høje forventninger til, da jeg er stor fan af MAC normalt, men jeg blev skuffet. Concealeren er meget tynd, og dækker skidt. Grundet den meget tynde konsistens, er den meget svær at styre. Farverne er også mærkelige i forhold deres normale farve skala.

150 kr.

Maybelline Cover Stick

Denne concealer er en fast concealer fra Maybelline. Selve stiften er for bred, hvilket gør den en anelse besværlig at påføre, da den også er meget fast i sin konsistens. Den holder heller ikke ret længe.

65 kr.

Maybelline SuperStay 24H

Denne flydende concealer fra Maybelline er en helt klart test vinder. Den holder længe, farverne passer og prisen er bestemt overkommelig. Den er rigtig let at påføre, da konsistensen er lige tilpas.

80 kr.

Skriv et svar