Tips og tricks til en holdbar neglelak

 

 

Har du også flere gange været ved at opgive flotte, holdbare negle? Du er sikkert ikke den eneste, som har været ved at rive sig i frustration over, at neglelakken ikke holder. Mangler du tips og tricks til en god neglelak? Så har jeg heldigvis redningen og løsningen til dig her! Så er du nysgerrig og meget hungrende efter opskriften på en holdbar neglelak, så bør du læse med videre.

Tips og tricks til neglelak

Hvis du heller ikke gider lægge neglelak hver evig eneste dag, for at få dine negle til at se nogenlunde præsentable ud, så læs med her. For her får du en masse, lækre tips til hvordan du kommer neglelakken til livs!

1. Sørg for, at dine negle er HELT rene. Hvis der er spor efter gammel neglelak, håndcreme eller neglelakfjerner på dine negle, så forhindrer det den nye lak i at binde.

2. Fil en smule ovenpå neglen inden neglelakken pålægges. Når du filer den, bliver neglens overflade en anelse grovere, hvilket får neglelakken til at sidde bedre fast.

3. Start med at lægge et lak klar underlak. Underlakken forhindrer din neglelak i at trænge ind i din negle og gøre den gul. Det vil jo helst gerne undgå!
4. Læg et ganske tyndt lag lak på hver negl, og sørg for at det dækker hele neglen. Lad lakken tørre i et par minutter, og læg så derefter endnu et lag.
5. Når disse to lag så er blevet helt tørre, skal du bruge en overlak på hele neglen. Den beskytter din neglelak mod at skalle – hvilket jo er det, vi gerne ville have svar på!

Hvis du gerne vil være helt sikker på, at din neglelak holder, så læg et lak overlak hver dag – så holder neglelakken i en hel uge! Jeg håber, at dette var svar nok på dine frustrationer. Følger du instrukserne nøje, får du en meget holdbar og ikke mindst glansfuld neglelak!
Husk at du her på Needs kan læse masser af andre gode guides til kosmetik, sko, og shopping. Læs eksempelvis meget mere om Zalando i den her artikel.