Danmarks bedste udvalg af Gabba!

 

Gabba

Gabba er et dansk brand, der blev etableret i 1995. Karen & Ole Madsen er førende designere indenfor Gabba. Begge havde mere end 20 års erfaring indenfor branchen, før de kastede sig ud i at opstarte Gabba. På linje med deres slogan ”Personal Clothes for Personal People”, har de skabt et brand fyldt med personlighed og charme.

Målgruppe

Selvom Gabba er et kvalitetsmærke har de fleste råd til det. Det er let tilgængeligt at købe i butikkerne og man kan bestille det online flere steder fx hos Streetman.dk. Karen og Ole ønsker at personligt kvalitetstøj skal være tilgængeligt for alle. Måske er det årsagen til, man ser mange yngre og studerende gå med tøjet. Du kan ikke gå i byen, ned ad strøget eller ind i en café, uden at se et par stykker bære tøj fra Gabba. Vi kender alle sammen Gabba. Det føles trygt og rart at gå i deres tøj, samtidig med man får et cool look.

Selvtillid og et cool look

På en måde har Gabba været geniale med deres forretningsidé. Man får det rart af at gå i deres tøj og man ser bare godt ud. Med andre ord så pynter det gevaldigt på selvtilliden, når man klæder sig i Gabba´s tøj. Hvis du er til læder, strik eller jakker, så kan du også opnå et råt look ved at kombinere jeans med t-shirt og læderjakke. På deres hjemmeside kan man se hele deres galleri, kombinationer og priser på tøjet.

Jeans

Gabba har et bredt udvalg af jeans indenfor de fleste stilarter med en ting til fælles: Det cool look! Du kender måske allerede nogle af mærkerne: Rey slim fit jeans, Nerak regular jeans, IkI slim fit jeans med fine detaljer, Jason, Graham, Jae, Jamie og ZAK A.

Kollektion

På Streetman.dk kan du finde et bredt udvalg af T-shirts, shorts, trøjer og bukser og rent faktisk finder du Danmarks bedste udvalg af Gabba tøj her og det endda til priser der er helt i bund!. Hos Streetman kan man altid finde en masse kvalitetsvarer til spotpriser.

Skriv et svar