Få styr på sommergarderoben med Just Female

 

Sommeren er endelig kommet til Danmark, så hvis du ikke allerede har gjort det, er det på tide at få styr på sommergarderoben. Temperaturen indbyder til lårkorte nederdele, små shorts og sommerlette kjoler. Alt dette, og mere til, kan du få hos Stylepit der forhandler mærket Just Female, som er et populært brand med tidsløse, skandinaviske designs.

Værd med på moden med Just Female

Just Female forvandler tendenserne fra catwalken til mode på et mere mainstream niveau som alle har råd til. Så hvis du vil sikre dig, at din sommergarderobe består af de seneste trends og moderigtige looks, kan jeg anbefale dig at tage et kig på Just Female’s sommerkollektion. Denne består nemlig både af helt almindeligt basis tøj, der kan være et godt supplement til et klassisk og moderne hverdagslook samt tøj med friske prints, og et snit, der vil få folk til at vende sig om efter dig.

 

Just Female sommermode

Crop toppen er et must-have i sommergarderoben, der vil skabe et moderne look. Denne finder du selvfølgelig hos Just Female i forskellige farver, hvor du også finder andre fine toppe som tank toppe og peplum toppe – sidstnævnte kan give ethvert look et feminint touch.

Kimonoen er sommerens helt store trend, hvorfor denne selvfølgelig også er at finde hos Just Female i det trendy partisaner print – denne kan være god til at pifte hverdagslooket op med.

Vi skal selvfølgelig også have nogle benklæder – her kan jeg anbefale culottes eller pencil nederdelen, der begge er essentielle klæder i den moderne sommergarderobe. Pencil nederdelen fås i forskellige print, farver og længder hos Just Female. Culotte shortsne fås med et klassisk snit i blå og hvid i 100% rayon. De er rigtig fine til en sommerfest eller en dag på jobbet. Der findes også en edgy model til de lidt mere rå typer – dette er de super flotte og yderst moderne læder culottes i 100% ægte læder.

Mix og match de forskellige styles fra Just Female og skab en modestærk sommergarderobe.