Følg din pakke nemt på nettet

De fleste har sikkert prøvet at sende en pakke med enten PostDanmark eller gennem et andet pakkefirma, så der har man sandsynligvis set funktionen Track & trace, der gør det muligt at følg din pakke på nettet ved at indtaste pakkens nummer. Når man har afsendt pakken får man altid et unikt pakkenummer, som man altid kan tjekke status på via pakkefirmaets hjemmeside ved blot at indtaste nummeret.

Sådan virker Track & trace funktionen

Generelt anvender pakkefirmaerne samme funktion til at spore deres pakker i systemet, hvilket kunderne også har adgang til via internettet og det enkelte firmas hjemmeside. Hver pakke får et unikt nummer, der i praksis er en stregkode, der skannes, hver gang en pakke ankommer til et nyt sted i systemet, hvorefter pakken nemmere og hurtigere kan sorteres og komme videre på den mest optimale rute. En pakke har normalt en transporttid på 1-4 dage, så de fleste har pakken indenfor 2-3 dage, og afsenderen kan altid gå ind og tjekke status, da modtageren jo skal bekræfte for modtagelsen skriftligt. På den måde kan pakkerne ikke forsvinde i systemet eller udleveres til forkerte modtagere, hvilket gør systemet hurtigt, effektivt og sikkert.

Coolrunners samarbejde med pakkefirmaerne

Da der jo findes en del forskellige pakkefirmaer i Danmark, så har de naturligvis forskellige takster, hjemmesider og indleveringssteder, men for at gøre det nemt og billigst muligt for forbrugerne, så kan man oprette sig på hjemmesiden Coolrunner.dk, da de her har indgået en form for samarbejdsaftale med de største pakkefirmaer i Danmark herunder firmaerne:

  • PostDanmark
  • DPD
  • Dao 365

Det smarte ved at anvende deres service er, at man fremover kan benytte samme hjemmeside til at følg din pakke gennem pakkesystemet i Danmark, og samtidigt får man automatisk den billigst mulige takst ud fra pakkefirmaernes forskellige tilbud. Derved sparer man både tid og penge, og det er desuden ultra nemt at afsende en pakke gennem Coolrunner, da man blot skal føre dette:

  1. Gå ind på siden og indtaste afsender og modtager samt pakkens mål og vægt.
  2. Derefter indbetaler man beløbet online til Coolrunner, der kvitterer med et unikt pakkenummer, der blot skrives på pakken.
  3. Endeligt kan man indlevere pakken uden videre på nærmeste indleveringssted i Danmark, der inkluderer tankstationer, Brugsen og købmandsbutikker, så derfor er det generelt nemt og billigt at sende pakker i dag.

  4. Efter afsendelsen modtager afsenderen en SMS, og ligeledes modtager pakkens modtager en SMS, når pakken er klar til afhentning.