Hos Kimbino får du nem adgang til alle nye tilbudsaviser

I mange år har forskellige butikker og butikskæder i Danmark både leveret tilbudsaviser hver uge i folks postkasser, men derudover har de også en online version af deres tilbudsavis på nettet, hvor kunderne kan se tilbud og priser på varerne. Udviklingen går hurtigt i retning af online versioner, da papirudgaverne langsomt forsvinder.

I øjeblikket befinder vi os i en overgangsperiode, hvor vi altså har begge muligheder til rådighed. På hjemmesiden Kimbino satser man på et miljøvenligt koncept, hvor forbrugerne nemt og overskueligt kan se de aktuelle tilbudsaviser fra de fleste butikker i hele landet.

For at anvende et koncept eller en hjemmeside skal det både være nemt, overskueligt og effektivt at bruge funktionerne. Kimbino hjælper til at forbrugerne sparer penge på indkøb på en nem og smertefri måde.

Fordele ved at anvende Kimbino

Du kan især spare tid og penge ved at se de aktuelle tilbudsaviser på dagligvarer på Kimbino, men faktisk kan du også sortere tilbud efter branche på hjemmesiden. Forbrugere elsker at få discountpriser på dagligvarer, men vi vil også gerne have rabatter på øvrige varer. Varer kan ofte kategoriseres indenfor disse brancher:

  • Supermarked
  • Elektronik
  • Byggemarked
  • Tøj og sko
  • Kosmetik
  • Møbler
  • Sport
  • Diverse

Du kan spare tid med at indhente tilbud på det du mangler, idet du herinde vælger dels den branche samt de butikker, du foretrækker. Det smarte ved Kimbino er, at tilbudsaviserne altid har samme udseende på skærmen, således man nemt og hurtigt får et overblik, og man kan bruge både telefon, tablet eller computer.

Der findes et praktisk søgefelt, så du nemt kan overskue butikkerne. Dermed får du altså den funktion, at du altid med få klik hurtigt kan finde frem til de aktuelle tilbud, hver gang du mangler en bestemt vare, uanset om der er tale om mad, tøj, elektronik eller andre varer.

De miljømæssige fordele

Ved at gå væk fra papirudgaverne til de elektroniske tilbudsaviser gør du også noget godt for miljøet. Med tiden bliver der færre og færre trykte brochurer, idet vi gradvist går over til at se tilbudsaviser på nettet. Det sparer samfundet for både papir, tryksværte og transportomkostninger, hvilket alt sammen gavner vores miljø.

Af tidligere erfaringer ved vi, at det ikke er nok at kun give forbrugerne miljømæssige fordele, men når forbrugerne så samtidigt får lavere priser i de aktuelle tilbudsaviser hos Kimbino, så er der altså mange fordele ved at gå på hjemmesiden og indhente pristilbud, når man handler ind. Takket være Kimbino opnår du derfor altid at finde de aktuelle tilbud, men du tænker også økologisk og er med til at beskytte vores planet.

Du er med til at beskytte miljøet, når du i din hverdag tænker grønt og anvender Kimbino til at finde discountpriser på dine indkøb, og du sparer jo samtidigt penge i forhold til butikkernes normalpriser, så du opnår mange fordele ved at finde dine tilbud på nettet.