iPhone 8 er den vildeste mobiltelefon

Nu er der godt nyt til alle dem, der gerne vil have den bedste mobiltelefon på markedet. Der kører jo en konstant mobilkrig om at have den hurtigste og bedste telefon, og nogen er det Androids, mens andre er til Apple iPhone, og i denne artikel fokuseres der på at beskrive den nye iPhone 8, der netop er kommet på markedet. Man kan ikke finde en iPhone 8 på hylderne i de danske butikker endnu, da der er en høj efterspørgsel overalt i verden, og kun et fåtal af telefonerne kommer til Danmark, og man bør derfor bestille en iPhone 8 i forvejen, hvis man ikke vil vente flere måneder på den.

Man kan forudbestille en Apple iPhone 8 hos mobilselskabet Telmore, hvor den koster 6.199 kr., men heldigvis kan den fås rentefrit over to år, således den koster under 300 kr. om måneden. Dette er for mange mennesker en acceptabel pris for at få fingrene i den nyeste og mest avancerede mobiltelefon, der har et hav af smarte funktioner.

Specifikationer for Apple iPhone 8

Den nye iPhone 8 er en værdig efterfølger til forgængeren iPhone 7, og de minder en del om hinanden, men der er flere nyheder som eksempelvis trådløs opladning, vandtæt, glasindpakning samt en hurtigere processor, så man får altså en del for pengene. Mobilen har disse specifikationer:

 • 4,7″ LCD-skærm med HD Retina display (1334 x 750 pixel).
 • Billedet står knivskarpt med 326 PPI, True Tone og Wide color display.
 • 3D Touch funktion således hver tast kan have forskellige muligheder.
 • Fra 2 til 256 GB RAM.
 • Kamera med 12 M pixel samt 4K-video med op til 60 fps.
 • Kameraet giver mulighed for Augmented Reality (AR) samt 5 x zoom.
 • Trådløs opladning med Qi-teknologi.
 • Vandtæt med IP67-klassificering ned til 1 m dybde.
 • Leveres med glas på siderne samt aluminium på kanterne.
 • Anvender den lynhurtige processor A11 Bionic med 6 kerner.
 • Høj sikkerhed med Touch ID (fingeraftrykssensor).

Sådan virker det nye Augmented Reality

Funktionen i styresystemet IOS 11 med Augmented Reality (AR) kan give nye oplevelser og muligheder i flere sammenhænge. AR går ud på at kunne kombinere et skærmbillede med en anden baggrund, der kombineres til ét billede. Mange nye apps kan anvende denne smarte funktion, og det kunne for eksempel være i et traditionelt computerspil, hvor man filmer en tom bordplade, mens man på sin skærm vil kunne se et bjerglandskab med en borg og de fjendtlige styrker, der skal besejres.

Man kan også filme stjernehimlen, således man lægger et lag af stjernebilleder henover den aktuelle himmel, da man på den måde kan se de enkelte stjernebilleders position. Mange mobilbrugere vil sikkert også anvende funktionen under sportsbegivenheder, hvor man kan få lagt resultater og statistik henover banen på sin skærm.