Kom tættere på hinanden med en sjov og utraditionel gave

 

Det er vigtigt at man passer på hinanden, og sammen har fokus på familiemedlemmernes helbred. Det kan virke en smule utraditionelt at give et stetoskop som gave, men på den anden side være et vigtigt værktøj til at værne om hinanden helbred. Vi har i dagens danmark et større fokus på helbredet og hinanden som familie. Det kan nogengange være svært at afkode kroppens signaler og derfor har vi en masse apparater i hjemmet til at hjælpe os med dette. Mange har i dag termometer og blodtryksmåler, som fast inventar i hjemmet. Så hvorfor ikke gøre stetoskopet som et fast inventar i hjemmet og gør det nemmere at pas på hinanden.

Et Stetoskop kan benyttes af alle!

Man behøver ikke at have taget en lang lægeuddannelse for at benytte et stetoskop.

Et stetoskop er en perfekt gave til personen i familien som er lidt praktisk anlagt og som holder af at passer og pleje familie medlemmer. Et stetoskop er et fantastisk værktøj til at opfange mislyde fra et menneskes brystregion. Apparatet er et simpelt værktøj da det består af en membran, som man lægger på patienternes brystkasse, hvor lyden transporteres gennem et par slanger direkte til ørene.

Støj holdes derfor ude, som gør det nemmere at høre lydene fra brystkassen. Man lytter primært på lungerne for at høre de er i bevægelse og derved udvider sig og trækker sig sammen, for at vi trækker vejret som vi skal. Man kan også benytte et stetoskop til at lyttet til et menneskes hjerte som er vores største muskel, der pumper blod rundt i vores vener og årer.

Find stetoskoper til lave priser her

Mange netbutikker er begyndt at forhandle stetoskoper og de kan variere meget i priserne, og er man kun ude efter et stetoskop til familiebrug har Color4Care et stort og varieret udvalg af stetoskoper. Arbejder man dog i sundhedssektoren kan man med fordel købe et stetoskop fra Littmann til en lidt højere pris men til gengæld, få en mere professionel lyd når man lytter på patienternes brystkasse.

Fordelen ved Color4Care hjemmesiden er et fantastisk varieret udvalg i alle mulige farver, som kan krydre hverdagen for både lægen og patienterne, når man skal anvende et stetoskop. Og arbejder man som sygeplejerske på f.eks. et hospital, kommer man ofte i kontakt med børn. Her falder bl.a. det farverige stetoskop rigtig godt ind, da det ser mindre farligt ud og ligner allermest legetøj.