Byd sommeren velkommen med sandaler

 

Når sommeren først rammer Danmark, er det de færreste, der kan holde ud at gå i lukkede sko. Heldigvis er alternativet sandaler – men hvilke skal det være? Og hvilke skal man helst undgå? Der findes mange forskellige typer sandaler på markedet, og det kan næsten være en umulig opgave at vælge til eller fra.

Derfor skal du ikke vælge klip-klapper

Det er meget fristende at vælge de lette klip-klipper, da det bare er at stikke foden i dem og så afsted. Men, skal du være god ved dine fødder, skal du under ingen omstændigheder vælge denne løsning, da dine fødder skal arbejde ekstra for at få skoen med sig.

Hver gang du løfter din fødder, krummer du tæerne, og det belaster i høj grad dine fødder. Det kan gå så galt, at du får smerter helt op i dine hofter og underliv, fordi der ikke er noget støtte. Skal du så absolut vælge denne model, vil det være at anbefale, at du vælger de dyrere af slagsen, som er formet efter fødderne.

Rådet må derfor være, at de sandaler du skal ud og anskaffe dig til sommeren, skal give god støtte. Det kan du få fra sandaler, som enten har en lukket hælklappe eller en justerbar rindt rundt om hælen. Vigtigt er det naturligvis også, at den har en god fodseng og at remmerne kan spændes, så sandalen sidder til og følger fodens bevægelser.

Flotte sandaler med støtte

For at få nogle sandaler med god støtte behøver du ikke gå rundt i pædagog-sandaler, kan være lidt kiksede at se på, når du har en sød sommerkjole på. Nej, du kan sagtens få et par rigtig flotte sandaler fra Birckenstock, som både giver dine fødder god støtte, men som også passer rigtig godt til alt dit sommertøj.