Løb Længere med Salomon Sko

Hvis ikke du kender Salomon sko i forvejen, så er de kendt for funktionelle produkter til det aktive folk (hvilket forhåbentligt passer rigtig godt til dig!). Trailløbesko er oven i købet en af deres absolutte specialiteter – så hvis det er noget, du har i overvejelsen, så tag et kig på Salomon sko. Men hvis du også blot bare behøver en let og fleksibel konkurrence løbesko, så er Salomon sko det helt rigtige for dig!

Salomon sko herre

Speedcross er navnet på den sportssko til herre, som du bare må have. Den er en af deres mest solgte sko, og det er der jo naturligvis en god grund til. Grunden til dette skal findes i, at den har et godt greb om foden samtidig med, at den er en smidig trailsko med god støddæmpning, som er rart og meget komfortabelt for dig, når du er ude på længere terrændistancer. Ydermere er der lang afstand mellem knopperne i sålen, så du får en oplevelse af et godt greb i vådt og blødt underlag. Hvad der ellers er rigtig godt for dig som garvet løber i disse salomon sko er, at de stort set intet vejer. Vægten for en str. 42 er blot 305 gram – så du vil føle dig ganske let på strå, når du er ude at løbe.

Salomon sko dame

Ligesom ved mændene fås der også en Speedcross i damemodel, som er lige så god og komfortabel som ovenstående. Denne Salomon sko til kvinder er ligeledes en meget smidig model med et godt greb om foden, så du får en god løbeoplevelse. Tilmed har den en vandtæt overdel, så du ikke skal tænke over, om du bevæger dig i et vådt terræn eller ej, hvilket er en klar fordel, hvis du er ude til konkurrencer. Grundet dens EVA mellemsål, giver den en god og nyttig støddæmpning, så dine muskler ikke bliver alt for hurtig overbelastede, hvilket er en klar fordel. Denne sko er også beregnet til dig, som nyder at hygge-løbe ude i det fri.

Hvor kan man finde Salomon sko til rimelige penge

Salomon sko er ofte i den lidt dyre ende når det kommer til løbesko, men jeg har dog set nogen til en rimelig pris på forskellige webshops. Billigsport24.dk har eksempelvis et ret bredt sortiment af billige Salomon sko så det er et oplagt sted at begynde din jagt på nye løbesko.

Du kan læse meget mere om sko og fodtøj her på siden.