En perfekt påklædning i Ralph Lauren Polo

 

Hvis du ikke har meget forstand på tøj og mode så fortvivl ikke, idet du ofte kan gå ud fra, at de kendte og dyreste mærker også er de bedste til de fleste lejligheder. Du skal naturligvis ikke bære Armani eller Ralph Lauren Polo, når du skifter olie på bilen, eller hvis du har et andet beskidt job, hvor man skal anvende normalt arbejdstøj, men i mange andre sammenhænge bør man ankomme i en korrekt og stilsikker påklædning.

Ikke alle personer har sans for tøj , mode og stil, og de må derfor lytte til eksperternes råd, og de sværger i de fleste tilfælde til de kendte mærker, som ofte ikke er helt billige. Disse kendte mærker kunne nok heller ikke sælges, såfremt de ikke borgede for kvalitet, stil og elegance, så derfor kan du trygt købe de mærker, som du sikkert har hørt om flere gange. Men alligevel bør du tage dig i agt og vælge med omhu, så det er bedre at spørge én gang for meget end én gang for lidt.

Man bør spørge sine venner og bekendte til råds, når man køber tøj, men man kan også tale med ekspedienterne i forretningen, men trods alt er de ikke upartiske, når de skal rådgive dig. Det er yderst sjældent, de vil anbefale dig at finde en anden butik, de vil nok især fremhæve deres egne varer, idet der er tale om deres levebrød. Det vigtigste for dig er altså at finde de rigtige farver og en passende stil, således du altid vil kunne optræde i en afbalanceret og perfekt påklædning.

Hvorfor er Ralph Lauren Polo så populært?

Tøjmærket Ralph Lauren Polo er enormt populært overalt i verden, og det sælges i alle de større tøjforretninger, som sælger den nyeste mode. Mærket har for længst slået sig fast for sin kvalitet og for den sikre stilart. Man taler ofte om at tage en Polo trøje på, og rent faktisk har Ralph Lauren eneret på navnet Polo, men mærket er så indgroet hos os, at vi betragter hans mærke som en naturlig t-shirt.

Kendsgerningen er derfor, at vi alle har taget Polo til os, da det er ensbetydende med kvalitet og succes. Men hvordan lykkedes det for en fattig mand i New York i 1960´erne at komme frem i verden, således han i dag er milliardær og blandt de 200 mest rige personer i verden? Ralph Lauren har selv berettet, at hans succes består i, at han fra starten af indså mulighederne, der hvor der var et marked.

Han startede med at fremstille slips af lasede tøj rester, og dem solgte han til andre små butikker i byen, og hans forretning voksede år for år, og senere opfandt han Polo mærket, hvor han anvendte en pony som logo på grund af polo sporten, og de passede så godt sammen, at alle efterspurgte hans produkter. Han anvendte populære film til at markedsføre sine produkter i, og han fik store ordrer hos de store varehuse, så hans produkter var populære og kunne sælges til alle.

Siden hen har han bredt sig over mange produkter såsom t-shirts, undertøj, skjorter, sneakers, strømper, badetøj, sko, tasker, sandaler, parfume, bælter, jakker, cardigans, huer, habitter, jeans, punge og støvler, så kort sagt findes der Ralph Lauren Polo produkter til enhver form for beklædning og tilbehør.

Hvor kan man købe Ralph Lauren Polo?

Man kan købe produkterne hos de største og mest velassorterede tøjforretninger, som forhandler den nyeste mode. Naturligvis er Ralph Lauren ikke det billigste mærke, men mange varer kan man faktisk købe til fornuftige priser, men trods alt får man jo tøj i højeste kvalitet fremstillet af de bedste materialer i et bæredygtigt og tidssvarende design, som man kan være bekendt til alle begivenheder.

Man må påregne en normalpris på omkring 1.000 kr. eller mere for en original Ralph Lauren Polo skjorte eller trøje, men det sker undertiden, at der er tilbud på visse modeller af Ralph Lauren Polo. Det er hurtigt og enkelt at se online tilbud på Ralph Lauren Polo hos Stylepit, som har en stor webbutik på internettet, og her kan man på mange af varerne spare 25-50 % i forhold til normalprisen, så nu kan man for få hundrede kr. købe originalt kvalitets tøj til en fornuftig pris.