NN07: Til den originale

Har du hørt om NN07 før? Hvis ikke, så er NN07 produceret i Schweiz. Med produktion i Schweiz ved vi alle (fra alt andet godt de laver), at NN07 er lig kvalitet. Ifølge dem selv er de meget originale og skaber dermed tøj og stil uden at tænke på trends eller benytte sig af dem. For dem er det vigtigere, hvem der vil købe deres eksklusive tøj. Det er sikkert derfor, du endnu ikke har hørt om NN07. Men det kommer du til nu. For selvom det umiddelbart godt kan lyde som snobberi (de er vel de eneste i verden, som kan tillade at være det), så er det ikke at se på deres brand! For lige som med alle andre tøjmærker, så kan du enten lide det eller ej. That’s the fact.

NN07 på bedste vis

Ja, selvom NN07 er endnu et produkt lavet af de opfindsomme schweizere, så er det altså ganske stilfuldt og originalt, det de har gang i. For med army grønne bukser med knaplukning, lommer i siderne og paspolerede baglommer i 100 procent ren bomuld, så er der altså intet at sætte en finger på. Blot det at de har kastet sig ud i at producere bukser med paspolerede baglommer, beviser, at de vil noget ganske seriøst, og at de ved, hvad de har gang i. De fleste pæne og gode kvalitetsbukser har nemlig påsyet paspolerede baglommer. Så undrer du dig sikkert over, hvad pokker det er.

Hvilket er ganske forståeligt, hvis jeg selv skal sige det. En paspoleret lomme er blot en lomme, som er syet ind i yderstoffet. Den kan enten være en enkelt eller en dobbelt: som oftest ser man en lomme, som er dobbelt (det skaber en ”liste”), og imellem dem stikker man hånden ned i lommen. Derfor kan du være ganske sikker på, at NN07 er et mærke med sikret kvalitet til kunderne.

Så hvis du vil komme med stil, så er NN07 lige noget for dig!

Hvor kan jeg købe NN07 til rimelige penge

NN07 er virkelig tøj af højeste kvalitet så selvfølgelig er det ikke i den billigste ende når man skal ud at købe det. En god måde at få lidt NN07 tøj til en lidt mere fornuftig pris er dog ved at købe det online i stedet for i en gammeldags tøjbutik. Eksempelvis har Streetman masser af lækkert NN07 tøj til fornuftige priser. I det hele taget er det faktisk en rigtig god ide at søge lidt rundt på nettet før ethvert tøj køb da der som oftest er rigtig gode penge at spare ved det.