Noisy May – smart tøj til garderoben

 

Sommeren er på vej, og det er altid en god undskyldning for at forny garderoben med noget nyt, smart tøj. Når garderoben alligevel skal fornys, er det oplagt at kigge på et nyere brand på markedet – så sikrer man sig også, at man ikke bare skifter sin grå bluse ud med en anden lidt anderledes grå bluse. For hvad er idéen så med at skifte forny garderoben? Jeg vil derfor klart anbefale dig at tage et kig på kollektionen fra Noisy May.

Moderne design

Hvis ikke du kender til Noisy May, er det et brand indbegrebet af moderne design. Ikke nok med det har brandet (blandt de få) også respekt for de kvindelige kurver – det er derfor også et brand som appellerer til dig, som har kurver her og der. Noisy May laver nemlig helt unikke produkter, som passer til forskellige typer kvinder, hvilket jeg synes er fantastisk og betryggende. Så selvom man er en kvinde med kurver, skal man ikke være bange for ikke at kunne iklæde sig elegant tøj med klassiske træk – for det har brandet taget højde for i deres designproces.

Alsidigt tøj

En absolut fortaler for, at du bør skifte din garderobe ud med tøj fra Noisy May, er at det er et yderst alsidigt brand, da det tilbyder tøj til forskellige typer kvinder til forskellige lejligheder. For at overbevise dig endnu mere, kan man få et ganske afslappet look, da man kan finde behagelige sweatshirts, som passer fantastisk til et par jeans. Er du en karrierekvinde, kan du også uden problemer finde jakker, kjoler og bukser, som stemmer godt overens med karrierelooket. Mangler du forførende tøj, kan du med et snuptag finde flotte, tætsiddende sorte nederdele og kjoler, som matcher kroppens figur. Med andre ord, kan du finde tøj i alle kategorier hos Noisy May!

Er du overbevist? Så se det store udvalg af Noisy May hos Stylepit.dk