Minimer risikoen for at miste din kuglepen

e832b40e2cf6023ecd0b470de7444e90fe76e6d21eb8134896f5c2_640_pen

Har dine kuglepenne på arbejdspladsen det også med at forsvinde jævnligt? Det kan ofte være en kollega, der lige låner den og aldrig kommer tilbage med den, eller du får måske forlagt den et sted, kunder bruger den eller lignende. Dette problem kan du måske komme delvist til livs ved at købe dig en kuglepen med logo eller navn påtrykt, således at folk ved hvem ejermanden er. Så er det ikke nogen undskyldning for at Lise, har din kuglepen med navnet Annette på.

Vælg den helt rigtige kuglepen

Når kuglepenne på arbejdspladsen ofte har det med at forsvinde, har man heller ikke lyst til at ofre så mange penge på kuglepenne. De bliver ofte enten væk eller lånt og aldrig leveret tilbage til ejermanden, hvorfor det ikke kan betale sig at købe dyre og fine kuglepenne ind til arbejdspladsen. Men arbejder man nu alligevel på en arbejdsplads, hvor det er en del af det visuelle udtryk og arbejdspladsens branding, kan man vælge at få trykt virksomhedens logo eller kuglepennens ejers navn på selve kuglepennen. Derved kan må forhåbentlig minimere risikoen for at miste sin kuglepen. Dermed kan man også tillade sig at ofre lidt flere penge på en kvalitets kuglepen.

Kuglepenne i diverse faconer

Hos Lyreco kan du både købe kuglepenne med trykkemekanisme eller uden trykkemekanisme. Trykkemekanismen (trykknappen) giver dig mulighed for at skjule spidsen af kuglepennen i kuglepennens krop, så den ikke afgiver mærker, hvis du for eksempel opbevarer den i lommen. Udover de traditionelle kuglepenne har Lyreco også et sortiment af skrankepenne, der kan stå solidt fast på bordet, hvilket kan være nyttigt i en receptionen eller lignende, samt kuglepenne, der er velegnede til venstrehåndede, da blækket tørrer hurtigere end normale kuglepenne.