Kreafunk aGlow er en unik og praktisk højttaler

En god gave, til den er normalt har alt, kunne eventuelt være højttaleren Kreafunk aGlow. Du kender sikkert ikke mange, der har en trådløs højttaler med indbygget belysning. Konceptet er ret nyskabende, og ofte kan man nemlig have behov for en lampe nær ved en højttaler. Med Kreafunk aGlow kan man have begge funktioner i én og samme enhed, hvilket er både praktisk og pladsbesparende. Det er lykkes for det danske designfirma Kreafunk at udvikle usædvanlig smart og vellykket trådløs højtaler, hvor lyd og lys kombineres på elegant vis. Højtaleren er nemlig udført i et flot hvidt design, der passer ind i de fleste sammenhænge i både private hjem men også i firmaer og institutioner.

Sådan virker højttaleren

Kreafunk aGlow virker trådløs med både højttaler og lampe, da den jo kommer med et genopladeligt indbygget batteri, der giver omkring 20 timers afspilning af musik. Man kan nemt bære Kreafunk aGlow med sig alle steder, da den har en indbygget smart læderstrop, og den kan både anvendes indendørs eller udendørs. Det indbyggede LED lys er behageligt dæmpet og har en dimmer til at regulere styrken. Selve lyden er klar og ren i en god kvalitet som hos de øvrige højtalere fra Kreafunk. Man kan justere og kontrollere højttalerens funktioner med forskellige knapper som disse:

  • Play/stop.
  • Previous/next.
  • Volumen up/down.
  • Power on/off.

Man skal huske at oplade højttaleren en gang imellem, og det tager typisk 4-6 timer at foretage en fuld opladning. Man kan anvende denne praktiske højttaler overalt, hvor man lige mangler lyd eller lys, og det kan både være på altanen, terrassen, campingpladsen og andre steder, hvor man ikke normalt har en tilgængelig højttaler.

Køb billigst hos webbutikkerne

Mange produkter er nemmest at få fat i ved at købe dem online i en webbutik, da man her ofte kan finde de billigste priser på varerne, da webbutikker jo har billigere husleje og mindre udgifter til personale end de traditionelle fysiske butikker. Man finder som regel også et større sortiment på nettet frem for de fysiske butikker, og så sparer man jo også tid og transportudgifter, når man handler online i en webbutik. Du kan købe en Kreafunk aGlow højttaler i webbutikken Designfund.dk, og der er endda tilbud på denne vare i øjeblikket.